Snickeri Tyresö

Lara måleri och renovering AB – snickeri Tyresö

Stora som små projekt

Om du letar efter ett snickeri på Tyresö har du kommit rätt! Lara måleri och renovering har ett brett team av stolta yrkesmän som hjälper dig med ditt projekt, stort som smått. Med medarbetare som har varit i branschen i många år har vi gjort de flesta slags arbeten. Vi anser att kundnöjdheten är viktig, därför jobbar vi mycket med kommunikation under hela processen för att säkerställa ett gott resultat. Tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri offert, läs mer r om oss.

10 års erfarenhet

I drygt tio år har vi varit aktiva i byggbranschen samt har sju års erfarenhet inom snickeri på Tyresö med omnejd. Vi är ett företag som arbetar med det mesta inom branschen och vi arbetar både med invändiga samt utvändiga projekt och arbetet anpassas givetvis alltid efter de önskemål och behov som finns hos respektive kund.

MED KUNDEN I FOKUS

Med ett stort kundfokus förverkligar vi dina visioner. Vi har den kunskap som krävs för att säkerställa ett ytterst noggrant arbete, så du som kund kan känna dig nöjd med vårt arbete. Tveka inte att höra av dig till oss för mer information! Som privatperson kan du oftast få ta del av rotavdraget, ett avdrag du kan läsa om på Skatteverkets webbsida som du kommer till genom att klicka här.

VÅRA TJÄNSTER

snickeri Tyresö

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Lara måleri och renovering AB

SKOGALUNDSKLIPPAN 20, 131 39 Nacka
Snickeri Tyresö
073-723 08 99